Άρθρα

δια.. τροφής

Ψάρια: Τα οφέλη της κατανάλωσης

Τα ψάρια αποτελούν μία πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας, όμως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που μας προσφέρουν είναι τα ω-3 λιπαρά οξέα. Αποτελέσματα μελετών

Read More »

Συχνές Ερωτήσεις

Το Dietplanner είναι μια ηλεκτρονική (online) υπηρεσία πλήρης διαιτολογικής υποστήριξης η οποία παρέχει εξ’ αποστάσεως διατροφική παρακολούθηση και εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής από Διαιτολόγους-Διατροφολόγους του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Όχι! Το πρόγραμμα είναι μονοδικό και φτιάχνεται για σένα. Πάνω στις ανάγκες, τις προτιμήσεις κια την καθημερινοτητα σου!

Γιατί το διαιτολόγιο μου είναι μοναδικό, εξατομικευμένο, με την επιστημονική επιμέλεια αδειούχου κλινικού διαιτολόγο διατροφολόγο του Χαροκοείου Παν/μίου Αθηνών.

Σε όλους τους ανθρώπους! Ανεξαρτήτου ηλικίας, παθολογικής καταστασης ή στάδιο ζωής (εγκυμοσύνη). Τα εξιδεικευμένα διαιτολόγια φτιάχνονται από έμπειρο καταρτισμένο με πολλυετή πείρα κλινικό διαιτολόγο διατροφολόγο με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, απόφοιτο Χαροκοείου Παν/μίου Αθηνών.

Αίτηση Πακέτου

    Πόσο έτοιμος είσαι να ξεκινήσεις ένα πλάνο διατροφής; Επίλεξε από το 1 (Καθόλου) έως το 5 (Πάρα πολύ)