Συχνές Ερωτήσεις

Το DietPlanner είναι μια ηλεκτρονική (online) υπηρεσία πλήρης διαιτολογικής υποστήριξης, η οποία παρέχει εξ’ αποστάσεως διατροφική παρακολούθηση και εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής από Διαιτολόγους-Διατροφολόγους του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Στο Dietplanner η διαιτολογική υποστήριξη πραγματοποιείεται αποκλειστικά διαδυκτιακά. Αφού γίνει η αίτηση πακέτου μέσω του DietPlanner γίνεται μέσω ερωτήσεων λήψη πλήρους διατροφικού και ιατρικού ιστορικού, βάση των οποίων δημιουργείτε από αδειούχο διαιτολόγο διατροφολόγο ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, βάση τις προσωπικές σου ανάγκες και απαιτήσεις, το οποίο θα σε φέρει στον επιθυμητό σου στόχο.
Όχι! Το πρόγραμμα είναι μοναδικό και φτιάχνεται για εσένα. Δημιουργείται σύμφωνα με τις ανάγκες, τις προτιμήσεις και την καθημερινότητά σου!
Απαντάς σε κάποιες ερωτήσεις και σου έρχεται ένα email το οποίο αξιολογεί τη κατάσταση σου! Δηλαδή σου δίνει ιδανικό στόχο βάρους για εσένα και σε ενημερώνει για το χρονοδιάγραμμα που θα πάρει πιθανή συνεργασία σου με το DietPlanner.
Κάνεις αίτηση πακέτου, συμπληρώνεις online ένα πλήρες ερωτηματολόγιο με διατροφικά, ιατρικά & τρόπου ζωής στοιχεία, καταβάλεις το ανάλογο χρηματικό ποσό πακέτου και μέσα σε 2 εργάσιμες σου έρχεται το πρόγραμμα σου στο email!
Μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες από την ολοκλήρωση της αίτησης πακέτου!
Έλεξε το φάκελο με τα ανεπιθύμητα emails (Junk/Spam) Αν δεν βρίσκεται εκεί, μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα μαζί μας μέσω email ή chat.
Το DietPlanner απευθύνεται σε άτομα που κατοικούν σε άλλη περιοχή (π.χ. στο εξωτερικό) σε άτομα που έχουν περιορισμένο χρόνο, σε άτομα που έχουν κωλύματα στη μετακίνηση, ή σε άτομα που απλά προτιμούν μια υψηλού επιπέδου online υπηρεσία από την άνεση του σπιτιού του και στην αποκλειστική ώρα που οι ίδιοι διαλέγουν.
Η αξιολόγηση της πορείας σου γίνεται εύκολα με τη χρήση μία οικιακής ζυγαριάς, και αν επιθυμείς με την χρήση μεζούρας υπό την καθοδήγηση μας! Εάν υπάρχει οικιακός λιπομετρητής ακόμη καλύτερα!
Το DietPlanner μπορεί να σου συστήσει στην περιοχή σου συνεργαζόμενα κέντρα όπου μπορείς να απευθυνθείς για να βρεις την μέτρηση που χρειάζεσαι!
Η επικοινωνία μπορεί να γίνει μέσω chat, email, τηλεφωνικής υποστήριξης ή και τηλεδιάσκεψης ανάλογα με το πακέτο DietPlanner που έχει επιλέξει!
Βεβαίως! Υπό την καθοδήγηση μας πάντα μέσω chat, email, τηλεφωνικής υποστήριξης ή και τηλεδιάσκεψης ανάλογα με το πακέτο DietPlanner που έχει επιλέξει!
Το VIP πακέτο σου δίνει την δυνατότητα live τηλεδιάσκεψης με τον κλινικό διαιτολόγο διατροφολόγο. Αυτό οδηγεί σε 100% εξατομικευμένο πρόγραμμα και χρόνο για πλήρη επεξήγηση αποριών και στρατηγικών που χρησιμοποιούνται στη διατροφή σου!
Γιατί το διαιτολόγιο που θα σου χορηγηθεί είναι μοναδικό, εξατομικευμένο, με την επιστημονική επιμέλεια αδειούχου κλινικού διαιτολόγου – διατροφολόγου του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Άρα ασφαλές για εσένα και θα σου φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείς!
Σε όλους τους ανθρώπους! Ανεξαρτήτου ηλικίας, παθολογικής κατάστασης ή στάδιο ζωής (π.χ. εγκυμοσύνη). Τα εξειδικευμένα διαιτολόγια φτιάχνονται από έμπειρο, καταρτισμένο με πολυετή πείρα, κλινικό διαιτολόγο – διατροφολόγο με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, απόφοιτο του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, άρα είναι ασφαλή για όλους!