Ποιοι είμαστε 

Γνωρίστε την ομάδα μας

Επικεφαλής του Dietplanner και υπεύθυνη για την επιστημονική επιμέλεια των διατροφικών υπηρεσιών είναι η κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Βασιλική Γκέσου Μπατσίλα.

 Η Βασιλική Γκέσου Μπατσίλα ξεκίνησε την εκπαίδευσή της στο τμήμα Επιστήμης Διατροφής & Διαιτολογίας, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου απέκτησε βαθειά γνώση στην κλινική διατροφή, εκπαίδευση στην επιθεώρηση HACPP ISO 22000 και εξειδίκευση στη εξατομικευμένη διατροφή βάση του γονιαδιακού προφίλ.

Έχει εμπλακεί σε ερευνητικές δραστηριότητες και συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα στον τομέα της Διατρογενετικής.

Από το 2010 και μέχρι σήμερα, έχει δραστηριοποιείτε ενεργά ως Διαιτολόγος – Διατροφολόγος. Διακρίνεται για την συνεισφορά της στην ανάπτυξη της γνώσης στον τομέα της διατροφής ως αρθρογράφος και εισηγητής σε εκπαιδευτικά σεμινάρια επί θεμάτων Διατροφής & Διατολογίας. Στη πορεία της έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης αθλητικών συλλόγων και έχει υποστηρίξει αθλητές υψηλού επιπέδου ιδιαίτερα από το άθλημα του TΚD.

Έχει διετελέσει πιστημονικός συνεργάτης σε εταιρίες βιομηχανίας τροφίμων και στην κλινική Euromedica Ζωοδόχου Πηγή στην Κοζάνη. Από το 2021 ασχολείται με τη διαφήμιση προϊόντων υγιεινής διατροφής.

Το έργο της στο κλάδο της διατροφής και διατιολογίας έχει αναγνωριστεί με τη λήψη βραβείων και τιμητικών διακρίσεων.

Ομάδα Καταρτισμένων Ειδικών

DSC03870-min

Βασιλική Γκέσου

Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Georgia Michou

Γεωργία Μήκου

Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος

εικόνα_Viber_2022-05-02_09-39-14-538

'Εβελυν Βήττα

Υπεύθυνη επικοινωνίας και διαχείρησης

Aggeliki Zafiropoulou

Αγγελική Ζαφειροπούλου

Ψυχολόγος

Eleftheria Pouliopoulou

Ελευθερία Πουλιοπούλου

Γυμνάστρια - Personal Trainer

Η προσπάθειά σου είναι συνολική υπόθεση!

Η εξειδικευμένη ομάδα μας, αποτελείται από αδειούχους επιστήμονες της διατροφής και της άσκησης, και είναι έτοιμη να οργανώσει το δικό σου εξατομικευμένο πλάνο διατροφής. Κλείστε τώρα μία συνεδρία Δωρεάν Αξιολόγησης.

Αίτηση Πακέτου

    Πόσο έτοιμος είσαι να ξεκινήσεις ένα πλάνο διατροφής; Επίλεξε από το 1 (Καθόλου) έως το 5 (Πάρα πολύ)