Ποιοι είμαστε 

Γνωρίστε την ομάδα μας

Επικεφαλής του Dietplanner και υπεύθυνη για την επιστημονική επιμέλεια των διατροφικών υπηρεσιών είναι η κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Βασιλική Γκέσου Μπατσίλα.

Η Βασιλική Γκέσου Μπατσίλα είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Διατροφής & Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνώνμε ειδίκευση στον τομέα της Διατροφογενετικής και Διατροφογενωμικής.

Η Βασιλική Γκέσου Μπατσίλα είναι ιδρυτής πρότυπου Διαιτολογικού Κέντρου Ρύθμισης Βάρους & Διατροφικής Συμπεριφοράς στην πόλη της Κοζάνης από το 2010. Επίσης αποτελεί επιστημονικός συνεργάτης ιδιωτικής κλινικής δομής με παθολογικά και μαιευτικά περιστατικά, επί σειρά ετών. 

Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της ως συνεργάτης τηλεοπτικού καναλιού, αρθρογράφος σε έντυπο & ηλεκτρονικό τύπο. Στον τομέα της αθλητικής διατροφής προσφέρει  καθοδήγηση σε αθλητές υψηλού βεληνεκούς όπως αθλητές της εθνικής ολυμπιακής ομάδας ΤΚD.

Ομάδα Καταρτισμένων Ειδικών

DSC03870-min

Βασιλική Γκέσου

Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Georgia Michou

Γεωργία Μήκου

Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος

εικόνα_Viber_2022-05-02_09-39-14-538

'Εβελυν Βήττα

Υπεύθυνη επικοινωνίας και διαχείρησης

Aggeliki Zafiropoulou

Αγγελική Ζαφειροπούλου

Ψυχολόγος

Eleftheria Pouliopoulou

Ελευθερία Πουλιοπούλου

Γυμνάστρια - Personal Trainer

Η προσπάθειά σου είναι συνολική υπόθεση!

Η εξειδικευμένη ομάδα μας, αποτελείται από αδειούχους επιστήμονες της διατροφής και της άσκησης, και είναι έτοιμη να οργανώσει το δικό σου εξατομικευμένο πλάνο διατροφής. Κλείστε τώρα μία συνεδρία Δωρεάν Αξιολόγησης.

Αίτηση Πακέτου

    Πόσο έτοιμος είσαι να ξεκινήσεις ένα πλάνο διατροφής; Επίλεξε από το 1 (Καθόλου) έως το 5 (Πάρα πολύ)