Συστατικά
100g ρεβίθια
1 κ.σ. σουσάμι
¼ κ.γλ. πάστα σκόρδου
1 κ.σ. κάππαρη
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 κ.γλ. ελαιόλαδο
1 κ.γλ. μπούκοβο
Αλάτι

Μέθοδος
Μουλιάζεις τα ρεβίθια σε νερό από τη προηγούμενη & τα βράζεις.
Τα στραγγίζεις & κρατάς 1 cup από το ζωμό τους.
Αλέθουμε στο multi τα ρεβίθια, το ζωμό, το αλάτι, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού & πολτοποιείς.
Καβουρδίζεις το σουσάμι σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι.
Σε μπολ σερβίρεις τον πουρέ & προσθέτεις την κάππαρη, το σουσάμι & το ελαιόλαδο ωμό.

Διατροφική ανάλυση
Ενέργεια 320Kcal
Υδατάνθρακες 33g
Πρωτεΐνη 19g
Λιπαρά 19g
*Η διατροφική ανάλυση αναλογεί στην παραπάνω μερίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *